• ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ

   

  Σε γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και εδέσματα εξελίχθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Βούλησης στη Βάρη. Πλήθος κόσμου, από δημότες της Βάρης και όχι μόνο, κατέκλυσαν το μεγάλο και φιλόξενο χώρο της οδού Εστίας στην πλατεία Δήμα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αυξανόμενη εμπιστοσύνη τους στη δύναμη πολιτικής ανανέωσης που εκπροσωπεί η Δημοτική Βούληση.

  Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημοσθένης Δόγκας, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, στάθηκε στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας που συνέπεσε με τα εγκαίνια, τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς και των Προσκόπων. Όπως είπε ο επικεφαλής της Δημοτικής Βούλησης, ο Άγιος Γεώργιος λύτρωσε ένα χωριό από τον δράκοντα που σφετεριζόμενος τους φυσικούς πόρους της περιοχής, το νερό, απαιτούσε ανθρωποθυσίες. “Η Δημοτική Βούληση θα είναι το δόρυ που θα έχει κάθε δημότης με την ψήφο του ώστε να αλλάξει η δημοτική αρχή και να προστατευθούν οι φυσικοί πόροι”, είπε με νόημα, ευχαριστώντας τους παριστάμενους για τη στήριξη στον αγώνα που δίνει ο συνδυασμός.

  Νωρίτερα με κατάνυξη οι παριστάμενοι παρακολούθησαν τον αγιασμό που τέλεσε πατέρας της Μητρόπολης, κατά την οποία η αίθουσα έψαλλε το χαρμόσυνο μήνυμα των ημερών, “Χριστός ανέστη” αλλά και το “νίκας τοις ευσεβεύσι κατ” εναντίων δωρούμενος”.

  Ακολούθησε πλούσια δεξίωση με το γεύμα των ημερών, τον οβελία, να κυριαρχεί στα τραπέζια εντός του εκλογικού κέντρου αλλά και στην ευρύχωρη πίσω αυλή. Παράλληλα, παραδοσιακό χορευτικό γυναικείο συγκρότημα που έχει τιμηθεί πρόσφατα με βραβεία, έδωσε έναν χαρμόσυνο τόνο στην εκδήλωση με την εντυπωσιακή του παρουσία.

  Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βούλας και δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Κάσδαγλης, ο εμπειρογνώμων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε θέματα αρχαιολογίας και ιστορίας, Χρήστος Διονυσόπουλος, η τέως αντιδήμαρχος Βάρης, Δήμητρα Σουτόγλου, οι υποψήφιοι δ.σ. Βούλα Λαμπροπούλου και Γιώργος Χρήστου, ο πρόεδρος του συλλόγου καταστηματαρχών Βασίλης Σιαμέτης και σύσσωμος ο τοπικός Τύπος.

Αφήστε μια απάντηση.

Συγγνώμη. Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.